Disclaimer

Algemene Voorwaarden

WKA Gegevens

Home Over ons Partners Duurzaamheid Hout & Architectuur 50 Minutes Projecten Contact
Home FSC

T: 078-6999621 | M: 06-13510158

Kantoor: Ohmweg 57H - 2952 BD - Alblasserdam
Werkplaats: Amperestraat 36 - 2952 AA -  Alblasserdam

E: info@aphoutconstructies.nl

T: 078-6999621 M: 06-13510158

APHout-brochure-web.pdf

Een huis van kamers als totaal pakket

"Time Out Surplus, meer dan één vakantiewoning"


Een sanitair blokje op een groot stuk waar je tijdens de zomer vol in de natuur maar toch met de nodige luxe gaat kamperen; Het lang verhoopte clubhuis achter in de tuin; Het antwoord op de verloederde stacaravan die na vele jaren aan vervanging toe is; De drie kamer bungalow, met plat, licht hellend of puntig dak; Of de ruime negen-kamer vakantiewoning met comfortabele woonkamer, aansluitend een ruime keuken, vier slaapkamers met elk een terras badend in ochtendgloren, twee badkamers, wellness ruimte en bijhorend vlonders - zoveel u maar wil -  zwevend boven het water. U kiest het ! Want Time Out surplus biedt het allemaal. Als ook vergunningen vrij bouwen behoort tot de mogelijkheden.


Geen hoekjes en kanten, trappen of gangen die nutteloos veel ruimte gebruiken maar louter en alleen een aanéénschakeling van de door u gekozen kamers. Gedeeltelijk ruwbouw, afgewerkt tot volledig gemeubileerd en instapklaar. Per kamer kan u de afwerking bepalen. Zijn dit gestuukte wanden, open skeletbouw, kamers met tegelwerk, houtplaten of behang; Wilt u inbouwkasten, schuivende muren, vouwdeuren of glazen puien die kamers van elkaar scheiden. U bepaalt hoe ver we gaan.


Om u binnen al deze mogelijkheden op weg te helpen volstaat het enkel te benoemen welke type - T0, t15, T25, T40 u wilt bouwen, welke ruimtes er gewenst zijn en het gevoel dat u per kamer voor ogen heeft, hoe ver u in de afwerkingsgraad wilt gaan en welke kwaliteit materialen u zowel binnen als buiten wenst te gebruiken. Op basis van deze informatie kan en zal "Time Out Surplus" u met een passend ontwerp op maat tegemoet komen.


Dankzij "Time Out Surplus" zal geen enkele vakantiewoning nog dezelfde zijn.


Projectontwerp : Jacques & André

in samen werking met Ap Houtconstructies


Jacques & André bundelt op meerdere terreinen twee werelden binnen één ontwerp-praktijk. Enerzijds versmelten architectuur en productontwerp tot één medium product-architectuur binnen het werk. Zo koppelt JA' een afgeronde studie Master Burgerlijk Ingenieur Architect aan de Universiteit Gent, met de negen jaar ervaring als Senior Designer en Hoofdarchitect bij het Rotterdamse Bureau Studio Makkink & Bey. Anderzijds denkt JA' praktisch, oplossend, maar zoekt steeds naar de vernieuwing in het antwoord op de vraag die door de opdrachtgever is gegeven. JA' weigert opportuun te zijn, want schoonheid en vernieuwing kan voor ieder budget en moet kunnen voor iedere portemonnee.


Video

Brochure

Time Out Surplus Magazine.pdf