Disclaimer

Algemene Voorwaarden

WKA Gegevens

Home Over ons Partners Duurzaamheid Hout & Architectuur 50 Minutes Projecten Contact
Home FSC

T: 078-6999621 | M: 06-13510158

Kantoor: Ohmweg 57H - 2952 BD - Alblasserdam
Werkplaats: Amperestraat 36 - 2952 AA -  Alblasserdam

E: info@aphoutconstructies.nl

T: 078-6999621 M: 06-13510158

APHout-brochure-web.pdf

HOUT & ARCHITECTUUR

Net als veel architecten werken wij graag met hout. Hout is constructief op vele manieren in te zetten. Hout geeft direct sfeer aan een ruimte. Daarnaast is hout ook zeer goed te combineren met andere materialen. Vroeger werden veel houten constructies in combinatie B.V. met staal gemaakt. Denk maar aan de mooie houten kerkhemels, die constructief gespannen waren met stalen trekstangen.


De oneindige vele mogelijkheden om hout te bewerken, kunnen een persoonlijk beeld aan uw lifestyle van wonen geven. Kies uw patroon van kleur, met grote of kleine vlammen, de natuurlijke tekeningen in het hout.


Iedereen begrijpt wat ‘hout leeft’ te betekenen heeft. Jaarringen van leven laten de evolutie van een boom zien. De tekeningen in de houtstructuur zijn de geschiedenis van het leven van een boom. De mens zet deze geschiedenis voort door de ringen van hout in de architectuur van een huis te laten zien.


Hout is altijd al duurzaam geweest. Het heeft iedere trend in de architectuur overleefd. Zelfs in toenemende mate worden nieuwe ruimtelijke opgaven in verband gebracht met hout. Mensen willen een leefbare ruimte. Leefbaarheid betekent hout in de vorm van comfort en warmte.


Kom vrijblijvend langs en laat u verassen wat de combinatie van hout en architectuur voor u kan betekenen.